26 de agosto de 2010

POESIA A LA PLATJA / POESÍA EN LA PLAYA

*
Aquest estiu hem endegat un projecte de tardes-nits de lectura de textos poètics a l' "Último Chiringo" -L' Últim- d'Ocata (El Masnou), el d'en Xavi Giménez. Tot plegat va començar el segon dijous del mes de juliol i a partir de llavors hem continuat tots els dijous i així seguirem fins a mitjans de setembre.
*
Es tracta de passar una bona estona amb bona literatura i bona música, i de donar a conèixer poetes joves de qualitat, que experimenten nous camins poètics. Cada dijous convidem a dos, tres, quatre poetes, que llegeixen els seus textos en blocs de deu minuts, a continuació dels quals aquest estiu els cantautors masnovins More i Txapu ens han acompanyat amb la seva música. És una estona molt especial, de 21:00 a 24:00 h.
*
A qui vulgui i en tingui ganes, el / la convido a venir i compartir aquestes hores amb nosaltres.
*
Vegeu el programa (juliol, agost, setembre 2010), a continuació.
*
L'estiu que ve, seguirem.
*
*
Español
*
Este verano hemos puesto en marcha tardes-noches de lectura de textos poéticos en "El Último Chiringo" -L'Últim- de Ocata (El Masnou), el de Xavi Giménez. Todo empezó el segundo jueves del mes de julio y a partir de entonces hemos seguido todos los jueves y así seguiremos hasta mediados de septiembre.
*
Se trata de pasar un buen rato con buena literatura y buena música, y de dar a conocer a poetas jóvenes y de calidad, que experimentan nuevos caminos poéticos. Cada jueves invitamos a dos, tres o cuatro poetas, que leen sus textos en bloques de diez minutos. A continuación de la lectura este verano los cantautores masnovinos More y Txapu nos han acompañado con su música. Son unas horas muy especiales, de 21:00 a 24:00 h.
*
A quien quiera y tenga ganas le invito a venir y a compartir estos momentos con nosotr@s.
*
Podéis ver el programa (julio, agosto, septiembre de 2010) a continuación.
*
El verano que viene seguiremos.
*


***
LITERATURA I MÚSICA A LA PLATJA
(AGOST 2010, ELS DIJOUS, DE 21:00 a 24:00 h)

EL ÚLTIMO CHIRINGO (OCATA-EL MASNOU)
És l’últim de la Carretera N II, davant de l’Avda. Kennedy, a la platja, en direcció Mataró. Si veniu amb tren des de BCN, baixeu a l’estació “Ocata” (una després d’El Masnou) i seguiu en direcció nord, uns deu minuts.

Dijous, 5:
Víctor Obiols, Alicia Cancela. Després, micròfon obert a autors i autores espontanis.

Dijous, 12:
Xavier Jové, Marta Pera. Després, micròfon obert a autors i autores espontanis.

Dijous, 19:
Blai Collado, Esteve Plantada. Després, micròfon obert a autors i autores espontanis.

Dijous, 26:
Blai Collado, Laia Noguera, Víctor Obiols, Boukare Tassembedo / Esperança Borrull (poesia negroafricana). Després, micròfon obert a autors i autores espontanis.

Les lectures literàries s’aniran alternant amb música de dos coneguts cantautors d’El Masnou, en More i El Loco Tidiano –àlies Txapu-. La previsió és aproximadament de 16-20 minuts per autor@, en dos blocs de 8-10 minuts –. Entre els dos blocs hi haurà una intervenció musical d’un o dos cantautors.

Per a qualsevol pregunta o qüestió d’organització:
Anna Rossell: annarossell@masnou.jazztel.es
Mòbil: 647730405
*


No hay comentarios: