20 de enero de 2012

PRESENTACIÓN DE MIS DOS ÚLTIMOS LIBROS DE INSPIRACIÓN AFRICANA: EL POEMARIO "QUADERN MALIÀ / CUADERNO DE MALÍ" Y LA NOVELA "MONDOMWOUWÉ" EN LA LIBRERÍA ALTAÏR, DE BARCELONA

*
(Texto en español más abajo)
*
Estimats amics i amigues,
*
per a tot@s aquell@s que no vàreu poder venir a les presentacions dels meus últims dos llibres a El Masnou he organitzat una presentació –aquesta vegada dels dos llibres junts, donat que tots dos són d’inspiració africana- a la Llibreria Altaïr, de Barcelona.
*
*
*
Presentació de la novel·la inspirada a Togo (Àfrica occidental) Mondomwouwé (2011), a càrrec de Pilar Escriche, filòloga, especialista en literatura de viatges.
*
Presentació del poemari Quadern malià / Cuaderno de Malí (2011), a càrrec de Jordi Jané i Lligé, filòleg i poeta.
*
*
LLOC: Llibreria Altaïr de Barcelona, Gran Via de Les Corts Catalanes, 616, 08007 Barcelona (entre Rambla de Catalunya i Balmes, davant del Cinema Coliseum)
*
DIA I HORA: Dimarts, 7 de febrer, a les 19:30 h
*
Si us interessa comprar els meus llibres:
els trobareu a la Llibreria Altaïr, que ja els té. 
*
M’agradaria molt que vinguéssiu per poder gaudir de la vostra companyia i compartir aquesta il·lusió amb els meus amics i amigues. No cal dir que també m’agradaria tornar a veure als / a les que ja heu vingut a El Masnou.
Una forta abraçada. Fins dimarts, 7 de febrer, doncs,

Entrevista a Mataró Ràdio sobre els meus llibres (Programa, Viu la vida, dia a dia, dilluns 06 de febrer 2012, 10:30 h): http://www.ivoox.com/2012-02-06-viu-vida-dia-a-dia-2a-audios-mp3_rf_1032291_1.html
*
*
*
para tod@s aquell@s que no pudisteis venir a las presentaciones de mis dos últimos libros en El Masnou he organizado otra presentación –esta vez conjunta para ambos libros, dado que los dos son de inspiración africana- en la Librería Altaïr, de Barcelona.
*
Presentación de la novela inspirada en Togo (África occidental) Mondomwouwé (2011) –edición en español-, a cargo de Pilar Escriche, filóloga, especialista en literatura de viajes.
*
Presentación del poemario Quadern malià / Cuaderno de Malí (2011) –edición bilingüe-, a cargo de Jordi Jané i Lligé, filólogo y poeta.
*
LUGAR: Librería Altaïr, de Barcelona, Gran Via de Les Corts Catalanes, 616, 08007 Barcelona (entre Rambla de Catalunya y Balmes, delante del Cine Coliseum)
*
DÍA Y HORA: Martes, 7 de febrero, a las 19:30 h
*
Si os interesa adquirir mis libros:
los podéis encontrar en la Librería Altaïr, que ya los tiene. 
*
*
Me gustaría mucho que vinierais para poder disfrutar de vuestra compañía y compartir esta ilusión con mis amig@s. Huelga decir que también me gustaría volver a ver a aquell@s que ya hayáis venido a las presentaciones de El Masnou.
Un abrazo, y hasta el martes, 7 de febrero, pues.

Entrevista en Matarò Ràdio sobre mis libros (Programa, Viu la vida, dia a dia, lunes 06 de febrero 2012, 10:30 h): http://www.ivoox.com/2012-02-06-viu-vida-dia-a-dia-2a-audios-mp3_rf_1032291_1.html