29 de septiembre de 2011

PROYECTO DE CONAKRY (APADRINADO POR LA DELEGACIÓN DE VOLS -VOLUNTARIADO SOLIDARIO- DE MATARÓ, BADALONA, SABADELL I SANT BOI (23-10-2010)

*
Al original catalán sigue su traducción al español
*
ÚLTIMES INFORMACIONS SOBRE EL PROJECTE DEL CENTRE DE JOVES, AL BARRI DE NONGO, DE CONAKRY (REPÚBLICA DE GUINEA -ÀFRICA OCCIDENTAL-)
*
L'EDIFICI PRINCIPAL DEL CENTRE DE JOVES DE NONGO -CONAKRY- JA ÉS UNA REALITAT!!! GRÀCIES!!!
*


*
Edifici principal del Centre de Joves de Nongo -Conakry- (Juliol 2011) recentment acabat / Edificio principal del Centro de Jóvenes de Nongo -Conakry- (Julio 2011) recién terminado
*
El Centre de Joves de Conakry ofereix cada any diverses activitats estiuenques. Aquest estiu 2011 les activitats han tingut lloc en dues fases:

La primera ha estat organitzada entorn de l'eix d'un torneig de futbol. L'objectiu del torneig ha estat educar als joves a jugar net, a l'autodomini i a la disciplina.
Les categories que hi han participat han estat les d'alevins i cadets. El futbol mobilitza moltíssims joves, i al nostre pati del Centre de Joves de Nongo -Conakry- hi ha hagut cada dia més de 500 joves, sense comptar els pares i els petits que han vingut a donar suport als jugadors.
*
*
Sylvain AGBANGBA -un dels educadors salesians- amb els jugadors, abans de començar el partit (Conakry, setembre 2011) / Sylvain AGBANGBA -uno de los educadores salesianos- con los jugadores, antes de comenzar el partido (Conakry, septiembre 2011)
*
La segona fase ha girat entorn d'activitats culturals. Els / les joves han assistit a classes al matí i a les tardes han pogut participar en activitats culturals com ara el bricolage, la coreografia, la percussió. Els / les destinataris / destinatàries han quedat molt content@s i satisfets. Els pares també s'han mostrat molt agraïts per les activitats, la qual cosa motiva a seguir en aquesta direcció.
Totes les activitats han durat fins el 09 de setembre.
*
*
Nen@s fent manualitats (Conakry, setembre 2011) / Niñ@s haciendo manualidades (Conakry, septiembre 2011)
*
Gràcies a tot@s els / les voluntàri@s de VOLS -Voluntariat Solidari-. Sense el vostre suport això no hagués estat possible.
*
*
En Xec Marquès -director del projecte- necessita diners per a:
*
*
1. l'equipament d'aquests espais amb els mitjans corresponents (mediateca, mobiliari de classes, material pedagògic...),
*
2. la formació d'un equip d'educadors de temps lliure que col·labori amb ell,
*
3. recolzar les famílies sense mitjans amb beques per al reforç escolar dels seus fills,
*
4. ....
*
Qui vulgui fer un donatiu pot fer-lo al número de compte que figura a continuació (li podeu escriure, telefonar o anar-lo a visitar sempre que vulgueu): Xec Marquès Coll: xecsdb@yahoo.fr:
*
BANC: CAIXA DE PENSIONS
*
NÚMERO DE COMPTE: 2100 1005 06 0200088779
*
TITULAR DEL COMPTE: ONG VOLS (Voluntariat Solidari)
*
INDICAR A LES OBSERVACIONS: Per al projecte de Conakry (Xec, -B.A.-)
*
*
Traducción al español de Anna Rossell

ÚLTIMAS INFORMACIONES SOBRE EL PROYECTO DEL CENTRO DE JÓVENES, EN EL BARRIO DE NONGO, DE CONAKRY (REPÚBLICA DE GUINEA -ÁFRICA OCCIDENTAL-)
*
El Centro de Jóvenes de Conakry ofrece cada año diversas actividades estivales. Este verano 2011 las actividades han tenidos dos fases:

La primera ha sido organizada en toro al eje de un torneo de fútbol. El objetivo del torneo ha sido educar a l@s jóvenes a jugar limpio, al autodominio y a la disciplina.

Las categorías participantes han sido alevines y cadetes. El futbol moviliza a muchísim@s jóvenes, y en nuestro patio del Centro de Jóvenes de Nongo -Conakry- ha habido cada día más de 500 jóvenes, sin contar a los padres y a l@s pequeñ@s que han venido a apoyar a l@s jugadores.
 *
La segunda fase ha girado en torno a las actividades culturales. L@s jóvenes han asistido a clases por la mañana y por las tardes han podido participar en actividades culturales, como por ejemplo el bricolage, la coreografía, la percusión. L@s distinatari@s han quedado muy content@s y satisfech@s. Los padres también se han mostrado muy agradecidos por las actividades, lo cual motiva a seguir en esta dirección.

Todas las actividades han durado hasta el 09 de septiembre.

Gracias a tod@s l@s voluntàri@s de VOLS -Voluntariat Solidari-. Sin vuestro apoyo esto no hubiera sido posible.
*
*
Xec Marquès -director del proyecto- necessita dinero para:
*
1. equipar los espacios que acogen a l@s niñ@s con el material necesario
*
2. la formación de un equipo de educadores de tiempo libre que colabore con él
*
3. apoyar a las familias carentes de medios con becas para el refuerzo escolar de sus hij@s
*
4. ....
*
Quien quiera hacer un donativo puede hacerlo al número de cuenta que figura a continuación (podéis escribirle, telefonearlo o pasar por allí y visitar su proyecto cuando queráis): Xec Marquès Coll: xecsdb@yahoo.fr:
*
BANCO: CAIXA DE PENSIONS
*
NÚMERO DE CUENTA: 2100 1005 06 0200088779
*
TITULAR DE LA CUENTA:  ONG VOLS (Voluntariado Solidario)
*
INDICAR EN LAS OBSERVACIONES: Para el proyecto de Conakry (Xec, -B.A.-)